1st MegaHeks BBQ Event
 

Op 23, 24 en 25 augustus 2002 heeft het lang beloofde eerste MegaHeks BBQ Event plaatsgevonden. 

 

 

Hiernaast zie je enkele shots van het event  ->

Locatie:

De locatie is terug te vinden op het Internet en wel onder Mini Camping de Peel. Op deze locatie hadden we een eigen veldje ter beschikking waar caravans, campers maar ook tenten zij aan zij mochten staan. Hoewel er GEEN kosten aan het Event verbonden waren moest er uiteraard wel een vergoeding aan de camping worden voldaan voor het verblijf. Hoewel open vuur in principe niet was toegestaan (kampvuur) was het geoorloofd om een BBQ en/of vuurkorfje aan te steken. Voor degene die geen caravan, camper of tent hadden was er beperkt de mogelijkheid om voor dit weekend een sta-caravan te huren.

.

Programma:

23 augustus: 

Vanaf 14:00 uur kwamen de eersten al binnendruppelen op de minicamping. Coordinaten in WGS84: N 51 22.376 E 5 45.157

De eerste avond was al lekker druk en iedereen had er voor gezorgd dat er drank en voer genoeg was. Het meest memorabel was op vrijdag de tap van de Monnies.

 

24 Augustus

14:00 - 18:00: Gezellig samenzijn waarbij door de organisatie een "netwerk" werd verzorgd waar eenieder zijn laptop met netwerkkaart kon inpluggen. Zo konden we ervaringen, foto's, waypoints, tracklog's, Maps ( Ozie-explorer c.q. MapSource ), etc, etc op een makkelijke manier uitwisselen. Voor de kleintjes was er een speeltuintje en zelfs een zwembad zodat deze zich geen moment hoefden te vervelen.

18:00 - 22:00: BBQ. Voor BBQ('s) en een vuurkorfje werd gezorgd maar iedereen had zelf eten, drinken en eventueel meubilair mee genomen. 

Het tapje van de Monnies was helaas leeg maar de meesten hadden het water al in de mond bij de gedachte van de bowl van Team Brazil.

 

22:00 - 24:00: NightCache. Er was een speciale cache opgezet voor dit event die alleen bij duisternis kan worden gevonden. Tevens was er voor de diehards een uitdagende hindernis opgezet: het zesde punt was alleen bereikbaar langs een 60 meter lange staalkabel.

 

 

Als je alle stempels had opgehaald en de eindcache had gevonden moest er nog een controle-stempel en herinnerings-badge worden opgehaald bij MegaHeks persoonlijk.

Na afloop van de cache werd eindelijk het vat van team Brazil geopend waardoor het feest nog tot in de vroege uurtjes voortging.

Klik voor uitgebreidere fotoreportages op de volgende links:

Door de camera van MegaHeks

Door de camera van IJskimo

Door de camera van Jackoo

Filmpje van het Event Deel 1 & Deel 2 door Euro & Co